Våra samlingar

Våra samlingar

INFO KRING COVID-19

Innebär att du behöver anmäla om du vill komma våra samlingar och vilken tid du önskar att komma!  

TIS

ONS

FRE

SÖN

Kvällsbibelskola DTS

 

Längtar du efter mer i ditt kristna liv och inte minst efter en personlig fördjupning i bibelordet, men har begränsad tid till studier?

Med DTS kvällsbibelskola vill vi erbjuda dig bibelundervisning som vidgar perspektiven, fördjupar det egna troslivet och vägleder i hur man betjänar andra människor. Detta i en miljö av god bibelförankrad undervisning där det också ges möjlighet till utbyte av tankar med andra kursdeltagare. Är detta något du längtar och söker efter? Då är DTS kvällsbibelskola något för dig. Mer info om själva kursen.


Undervisningen ges under en veckokväll per vecka under tidsperioden september till maj. Hela programmet innehåller 12 huvudkurser som klaras av under ett år. Du kan starta när som helst under året då varje kurs är fristående och du har möjlighet att gå enstaka kurser efter eget val. Enklare kursmaterial delas ut vid varje kursstart och avslutas med en kort test. Har man klarat alla tolv kurser så får man avslutningsvis ett diplom. 

Tisdagar kl 19.00

After Work Prayer

 

Att be hjälper alltid, långt mycket viktigare än något annat. Ett kännetecken för församlingen är att vi ber mycket. Allt behöver födas i bön och utan att fråga får vi inte svar. Be och du skall få.


Som en avslutning på dagens arbete erbjuder vi en gång i veckan After Work Prayer kl 16, då de flesta slutar sitt jobb. Många går ut med kollegor efter jobbet, varför inte göra det samma och ge en stund i bön till Herren.

Onsdagar kl 16.00

Inspirationskvällar

 

Till inspiration och uppmuntran, till upprättelse och helande. Denna kväll sätter vi av mycket tid till tillbedjan, bön och undervisningen i Guds Ord. Med en målsättning att se människors liv förändrade av den Helige Andens beröring.


Vi har just under dessa kvällar upplevt många underbara och befriande beröringar av den Helige Ande i Jesu namn.


Kom och delta dessa kvällar med en längtan efter mer av Faderns godhet och beröring i ditt liv genom den Helige Ande. Förvänta dig helande och befrielse från de länkar som håller dig tillbaka.

Fredagar kl. 19.00 och 22.00

Gudstjänst

 

Varje söndag delar vi gemenskap i att fira Herrens uppståndelse i det att vi möts till Gudstjänst.  Med lovsånger, tillbedjan, bön och undervisning.


Med glädje i våra hjärtan att få komma till Guds hus. "Gå in i hans portar med tacksägelse, i hans gårdar med lov, tacka honom, lova hans namn. Ty Herren är god, hans nåd varar evinnerligen och hans trofasthet från släkte till släkte". (Ps. 100:4-5)


Det finns också möten för barn under våra Gudstjänster kontakta oss om närmare information. 

Söndagar kl. 11.00, 13.00 och 16.00