Våra samlingar

Våra samlingar

TIS

FRE

SÖN

Bibelstudium och bön


Nu slår vi bön och bibelskola till en kväll med ett fördjupande bibelstudium där vi över flera tisdagar kommer gå in i ett ämne eller en av böckerna av bibeln. Med ett fokus på Ordet och vad det har att ge oss och genom undervisning och bön. Inte minst genom möjligheten att kunna diskutera och fråga kring aktuellt ämne. Kom med ett öppet hjärta och väx i din vandring med Jesus.

Tisdagar kl 19.00

Inspirationskväll


Från och med den 3 februari kommer så åter vår inspirationskväll, nu i nu tappning med mer lovsång och fokus på att vara för den som kanske inte kommer så ofta till en kyrka. Detta kommer sedan bli återkommande en gång i månaden. Kom och bli inspirerad denna kväll av "Celebration" till vår kung Jesus Kristus. Med ett budskap om hans underbara nåd som finns för varje människa.


Under hösten 2023 träffas vi den 3/11 och 1/12

Under våren 2024 träffas vi den 5/1, 2/2, 1/3, 5/4, 3/5 och 7/

Fredagar kl. 19.00

Gudstjänst

 

Varje söndag delar vi gemenskap i att fira Herrens uppståndelse i det att vi möts till Gudstjänst.  Med lovsånger, tillbedjan, bön och undervisning.


Med glädje i våra hjärtan att få komma till Guds hus. "Gå in i hans portar med tacksägelse, i hans gårdar med lov, tacka honom, lova hans namn. Ty Herren är god, hans nåd varar evinnerligen och hans trofasthet från släkte till släkte". (Ps. 100:4-5)


Det finns också möten för barn under våra Gudstjänster kontakta oss om närmare information. 

Söndagar kl. 15.00