Givande

Gåva / offer

Ge din engångs eller månatliga gåva till församlingen

PayPal


Vi tar emot din gåva via PayPal som erbjuder säkra och pålitliga kortbetalningar.swish


En säker och smidig väg att ge sin gåva via mobiltelefonen.


Swish nr.: 123 147 3925

Bankgiro


En traditionell betalningsform som du gärna får använda dig av. Skriv i meddelandefältet att det är en gåva.

Bg: 165 - 8699

Givande


Det säger jag: Den som sår sparsamt skall skörda sparsamt, och den som sår rikligt skall skörda rikligt. Var och en må ge vad han har beslutat sig för i sitt hjärta, inte med olust eller av tvång. Ty Gud älskar en glad givare. (2 Kor. 9:6-7)
Gud älskar en glad givare (Ord. 22:8).

Månads givande


Var med i att sprida Evangeliets goda nyheter till Helsingborg, Skåne och vidare. Genom det arbete församlingen står i så bygger vi en grund till att hjälpa människor att förstå Guds mening och plan. I detta är du en viktig del i att göra detta möjligt genom din regelbundna gåva till församlingen. Precis som Paulus skriver till Korinterna att ge efter det de har bestämt sig för att ge, men också den rika välsignelse som följer med givandet. När du blir en fast månadsgivare i församlingen blir det så som ditt tionde. Enligt ordet så har vi lov att pröva Gud just i det att ge en fast summa (tiondet) till honom och han ska låta sin välsignelse drabba oss… Vänta inte bli en månadsgivare idag.

WHAT PEOPLE SAY


Att få ge månatligt och fast har verkligen öppnat upp Guds välsignelser i mitt liv inte bara ekonomiskt men också på så många andra områden också.


- John Doe / Country -

 
 
 
 
 
 
500 kr
1000 kr
1500 kr
2000 kr
En annan summa, jag skriver in i medelandet under