Bli medlem

Bli medlem

Bli medlem i en karismatisk och levande internationell församling där både engelska och svenska är en naturlig del i våra samlingar. Under mottot att älska Gud, älska människor och älska nåden. Du är välkommen både om du bor i Helsingborg eller ej, kanske du bor på en plats som saknar en lokal kyrka och du följer oss regelbundet Online. Vänta inte, utan bli med och delaktig.

 

1

2

3

4

Kom med i gemenskapen

Nya testamentet uppmanar oss att delta i gemenskapen, (tex. Heb. 10:25)

Som medlem i församlingen är du delaktig i ett sammanhang och kan referera till ditt medlemsakp.

Bor du inte i Helsingborg kan du kanske starta en lärjungagrupp i ditt hem och bjuda in vänner och bekanta. Med material ifrån församlingen till stöd och uppföljning.

Som medlem är du också med i att aktivt se församlingen växa och utvecklas.

Vision

Proklamera korsets budskap till frälsning, befrielse, helande och upprättelse i Kristus Jesus, genom den helige Andens nådegåvor, kraftgärningar och ledning. En levande församling som är ett andligt hem för dess medlemmar med en helhetssyn på hela människan (kropp, själ och ande). Som aktivt tränar lärjungar till att leva ett segerrikt kristenliv i vardagen och till att tjäna, både lokalt och i mission internationellt. En verksamhet som bygger på Guds Ord så som ett fundament i allt vi gör.

 

 
 
 
 
 
 
 
JA
NEJ
Mitt nummer är hemligt.
 
Gift
Singel
Ensam med barn
 
 
JA, om ja fyll i nästa ruta med var och när.
NEJ
Vill boka tid för att bli det